Alku aina hankalaa, lopussa kiitos seisoo?

Alkua on tahkottu vuodesta 2006, jolloin lapsen syntymän ja imetyksen jälkeen huomasin olevani ainakin 15 kiloa painavempi kuin aiemmin. Alkua pidemmälle ei päästy vuoteen 2008 mennessä, jolloin huomasin olevani ainakin 5 kiloa painavempi kuin vuonna 2006. Alku jäi myös haaveeksi vielä vuonna 2010, jolloin kuopuksemme syntyi, ja liikakiloja oli jo alkuperäiseen verrattuna 25...

Tämä on alku! Olin eilen terveysillassa ystävän luona, ja siellä oli Herbalife-esittelijä ja HidroLimfa-esittelijä, joka teki noita hoitoja. Imin molempia tietoja kuin sieni, sillä olen totaalisen kyllästynyt nykyiseen olotilaani ja jopa terveydelle vaarallisiin liikakiloihini. Ruumiillinen työni on estänyt minua lihomasta muodottomaksi, mutta liikakiloni estävät työn miellyttävän tekemisen, tällähetkellä.

Aloitin nyt, eilisen punnituksen perusteella lukemasta 98,1kg. Herbalife-esittelijä teki myös kehoanalyysin, jota seurataan jatkossa kuukausittain. Tunnelmia, ja tuskastumisia puran tänne, julkisesti, silloin kuin ehdin ja jaksan ja tuntuu, että on jotain sanomista.

Nyt en enää vain yritä. Nyt ONNISTUN!