Oletko sinä törmännyt joskus tunteeseen, jolloin takapuoli painaa, eikä nouse ylös penkistä, jäsenet tuntuvat raskailta, olo hankalalta, etkä tahdo etkä jaksa tehdä mitään, vaikka pitäisi? Joskus vaikka hyvänkin, hyvässä seurassa nautitun aterian jälkeen - jolloin pitäisi kai tuntua hyvältä, elinvoimaiselta ja rentoutuneelta - tuntuu, että kaikki painaa, kun on tullut syötyä jotain itselle jopa epäsopivaa, ja varsinkin aivan liikaa!! Oletkos törmännyt siihen, että edellisillan raskas, ( liian ) runsas ja ähkyyn asti nautittu ateria vaikuttaisi seuraavana aamuna vielä järkyttävämpänä nälkänä, pakkosaadamitätahansa-tunteena, ja aiheuttaa helposti kierteen, jota on vaikea saada katkaistuksi?

Nyt, kun olen syönyt paremmin, miettien, mitä suuhuni pistän, ja olen välttänyt syömästä ähkyyn asti, olen saanut nauttia toisenlaisesta tunteesta! Jalat liikkuvat, kädet heiluvat ja jaksan paremmin! Vatsassa ei ehdi tulla kaikenvaativaa nälän tunnetta, kun elimistö saa sopivasti ja säännöllisesti polttoainetta. Myöskään aterian jälkeen en kärvistele ähkynomaisessa tunteessa, eikä minun tarvitse "sulatella" ruokaani tuntikausia, ennenkuin jaksan tehdä jotain!

Tuolla töissä, tänäkin aamuna, nautin tästä tunteesta! Nyt vetäisen huiviini vielä tomaattikeiton ja lähden nauttimaan lisää pikkupakkassäähän!