Kolmas viikko on vierähtänyt. Alkaa olla jo rutiinia herätä pirtelölle ennen navettaan menoa. Aikaisemmin jätin kokonaan syömättä ja juomatta ennen kolmen tunnin ensimmäistä työpanostusta ja se näkyi ja kuului tuntemuksissa. Navetan jälkeen olin niin nälkäinen, etten katsonut mitä söin, ja kitaani upposi paahtoleipä poikineen ja päällyksineen, usein tuhdin kaakaon kanssa. Siinäpä olikin hyvä olla turvoksissa ja turtunut taas hetken, kunnes verensokeri sukelsi alas syvyyksiin ja heikotti taas. Ja tuli syötyä taas, jotain vääränlaista...

Kaivoin kaapista tähän vuodenaikaan sopivat, puuvillaisen pehmeät, kuitenkin topakkaa kangasta olevat työhousuni - jotka eivät ole mahtuneet jalkaani pariin vuoteen. Eiväthän ne nyt varsinaisesti löysät ole vieläkään, mutta menevät kuitenkin päälle ja pystyn niissä työtäni tekemään! Jihuu!!

Lauantaina olimme juhlissa ja mietin päällepantavaa. Sattumalta silmiini osui koon 44 pusero, jonka olin kokeilematta keväällä alennusmyynnistä ostanut, arvellen sen sopivan kivasti mustan hameeni kanssa. Päälle se ei kuitenkaan miellyttävästi mahtunut, kinnasi tuolloin hauiksista ( ei voiman vaan läskin vuoksi! ) ja näytti pahalta rinnuksista. Nyt se sujahti päälleni ja ei ollut tippaakaan tiukka - jippiaijee!!! Tuo paita kyllä tulee vielä jäämään "isoksi", mutta se on sen ajan murhe sitten ( eikä se niiiiiin paljon maksanut, etten raaskisi sitä kirpparilla vaikka eurolla myydä aikanaan! ).

Naureskeltiin tuttavan kanssa, että pitää sitten mennä ostoksille, kun laihtuu - mutta minulla on kyllä kaapissani eräs nurkka, jonne olen uskollisesti kasannut "kaapissa kitistyneet" vaatteeni odottamaan niitä aikoja, jolloin ne taas ovat sopivia. Siellä on eräät vaaleansiniset lempifarkkuni, muutamat ihanat caprit ( tervetuloa ensi kesä!!! ) ja monia monia puseroita ja paitoja. Ostoksille ei siis tarvitse välttämättä lähteä, mutta myymään täytyy! Tämän ja menneen ajan liian isot vaatteet kyllä hävitetään, näitä aikoja ei tule ikävä!

Mikähän elimistöäni vaivaa. Sain eräänä iltana itsetekemästäni salaatista ( "tummaa" salaattia, paprikaa, tomaattia, kurpitsansiemeniä, katkarapuja ja hippusellinen juustoraastetta + pikkuisen caesar-salaatinkastiketta ) jonkinmoisia allergiaoireita. Mikähän ainesosa se oli? Tänään söin tomaattia, rucolaa, jääsalaattia ja paprikaa sisältävän kanasalaatin valkosipulikastikkeella, eikä siitä tullut mitään oireita. Katkaravut? Kurpitsansiemenet? Mustikoistahan sen yhden allergisen reaktion jo sainkin, huoh, enkä ole niitä uskaltanut syödä sen koommin. Onneksi pääsen allergiatesteihin marraskuussa, toivottavasti testaavat laajasti myös ruoka-aineita.

Huomenaamulla pitäisi muistaa punnita. Jännittää jo valmiiksi! Ehkä mittaan mitatkin huomenna :) Eikäkun tänään.