!Hei! Sullahan on pepusta... ( alan jo vimmaisesti pyyhkiä housujeni takamusta, olen varma, että siellä on jotain likaa, autosta tarttunutta kuraa vähintään! ) lähtenyt aivan älyttömästi tavaraa pois!!!" huutaa ystävä perääni, kun jätän lapset sinne hoitoon. "Ja jalat on kuin tikut."

Naurattaa. Tikkumääritelmä tuskin vielä pätee minun jalkoihini, mutta tietenkin, jos vertaa siihen, mitä ollut joskus tässä välillä on, ne ovat nyt aikas paljon hoikemmat. Niinkuin se peppukin, joka ei ollut tälläkertaa yhtään kurainen :)

Neljäs viikko vierähti suuttumuksessa vuodatukseen, sillä saatuani juuri pitkän sepustuksen valmiiksi tämä päätti alkaa juntturoimaan ja viskata minut ulos. Kun sain kirjauduttua uudelleen, mokoma päivitti sivun ja kadotti kirjoitukseni taivaan tuuliin. Eikä ole takaisin tuonut! Into kirjoittamisesta katosi hetkeksi. Kadonnut kirjoitukseni oli otsikoltaan Tunnustus, ja se käsitteli tekemiäni vääriä valintoja ja tuskailemiani hetkiä tämän projektin aikana. Ei mitään järisyttävää, mutta kuitenkin sitä kaikkea, minkä kourissa jokainen elämäntaparemonttilainen varmasti joskus kituu.

Viikon 5 alussa vaaka näytti plussaa. Tilannetta selittelin muutamilla hiilaripäivillä, jolloin tuli syötyä liikaa hiilihydraatteja, ja "no se nyt vain heittelee"-ajatuksella, mutta kyllähän se otti pattiin, nakersi motivaatiota ja murehdutti mieltä. Tähänkö se nyt kaatuu? No, ei kaatunut, sillä nyt kuudennen viikon alussa, 5 viikon jälkeen olen yhteensä 4,9 kiloa kevyempi kuin urakkaa aloittaessani. Se tekee 980 grammaa - MELKEIN KILON joka viikko!!

Tiedän nyt, mitä voin syödä ilman, etten joudu kärsimään huonosta olosta ( närästys, turvotus, vatsavaivat ), osaan jo paremmin valita. Muutamat housut ovat isot, mutta uhallakin käytän niitä, sillä niissä tulee hoikka olo :D

Oikein ihanaa päivää myös Sinulle, blogini lukija. Eräässä kirjassa luki, että yleensä hoikka ihminen kävelee, liikkuu ja käyttäytyy eri tavalla kuin kiloistaan kärsivä. Siinä kehotettiin JO NYT HETI aloittamaan kävely, liikkuminen ja käyttäytyminen niin kuin jo olisi hoikka - hoikkuus toteutuu siinä sivussa sitten. Kokeillaan tätä tällä kuudennella viikolla!!

Ja sinä lukija: Olet minulle rakas ja tärkeä! Tuet ja kannustat minua, ja juuri sitä nyt tarvitsen - koko projektin ajan ja vielä sen jälkeenkin!