Huonoa päivää seurasi moni tavallinen päivä. Joinakin päivinä kamppailin syömisteni kanssa, joinakin en. Joinakin päivinä onnistuin mainiosti, joinakin vähän huonommin, mutta ihan täysin överiksi ei mennyt oikeastaan kertaakaan. Minulle NIIIIIN sopii, että tässä syödään noita makeita juttuja, eipähän tule mitään herkkuhimoja!

Vaatekaappini on yllättänyt, ja syöksenyt uumenistaan kuin vahingossa käteeni housut, joihin en ole mahtunut kolmeen vuoteen. Ainakaan kolmeen vuoteen. Kun käytössäni olleet housut ovat jo vähän "suurentuneet" liian isoiksi, päätin eilen illalla 4H-kerhoilemaan lähtiessäni kokeilla niitä vanhoja, entisiä lemppareitani. Ne mahtuivat jalkaan ja olivat vieläpä ihan mukavat päällä. Ihmetykseni oli suuri, kun ennen niin vartalonmyötäisesti asettunut neuletakki lepatti ja lörpötti päälläni. Ahaa, tästä kirpputori saa yhden kivan myytävän, ajattelin, mutta pistin vielä neuleen päälleni.

Mitä minulle on tapahtunut - näinä kahdeksana viikkona, jotka olen Herbalifen ohjelmaa ( ainakin pääosin ) noudattanut?

Lähtötilanne oli: 165cm, 98,1 kg, rasvaprosentti 45,4%, kehon nestemäärän arvio 39,6%, kehon lihasmassan arvio 50,9kg, kehon kulutuksen arvio levossa 1677kcal, metabolinen ikä BMR-arvo verrattuna ikäsi keskiarvoon ( skaala 12-50v. ) 50, kehon luumassan arvio 2,7kg, kehon sisäisen rasvan arvio 11...

Ja tilanne nyt ( maanantaina 7.11. ) on: 165cm, 94,9kg, rasvaprosentti 43,2%, kehon nestemäärän arvio 41,2, kehon lihasmassan arvio 51,2kg, kehon kulutuksen arvio levossa 1672kcal, metabolinen ikä BMR-arvo verrattuna ikäsi keskiarvoon ( edelleen ) 50, kehon luumassan arvio 2,7kg ja kehon sisäisen rasvan arvio 10.

Paino ei ole KA-MA-LAS-TI pudonnut ( olisin niiiiiiiiiiiiiiiin toivonut, että jo vaikkapa 10 kiloa!! ), mutta muut arvot ovat hyvään suuntaan menossa. Ja onhan se paino sentään pudonnut!! Nämä tietysti eivät ole aamupainoja, aamuisin painoni on jo alempana kuin 94,9kg :D Seliseli.

Aion jatkaa. Hankin myös itselleni Herbalifen jälleenmyyjätunnukset, joten positiivisessa koukussa ollaan! Kiitos Pirjolle  ja kaikille lukijoille kannustuksesta ja opastuksesta nyt ja vielä pitkälle tästä eteenkinpäin!!