Tämäkin päivä alkoi "pikapirtelöllä" ( 2,5dl maitoa, 2 rkl tropiikin hedelmät pirtelöjauhetta, sekaisin ja nam ), lypsy- ja muilla eläintenhoitotöillä ja jatkui kaupunkiasioiden kautta navetalle ja nyt tieni vie kokoukseen, jossa punnitaan kahvin ja kahvileipien kestävyyteni. Kahvia otan, kahvileipää varmaankaan en.

Oikeana ruokana tänään kävin Mäkkärissä, otin Ceacar-salaatin ja ison VEDEN. ilman sämpylää. Päätin, että tässä hyvässä olossani en hiilihapposokerilitkuja juo, enkä ole pitänyt tapoinani juoda makeutusainelimppareitakaan. Valmistaudun kokoukseen lipittämällä herkkupirtelöä, jonka tein sauvasekoittamalla kypsän mangon, lisäämällä 2,5dl maitoa ja - yllätys yllätys - tropiikin hedelmät-pirtelöjauhetta. SUPERHYVÄÄ!!

Vessassa ramppaamista on pitänyt jatkaa, mutta se on pieni hinta tästä hyvästä olosta. Ainakin toistaiseksi siis kaikki erinomaisesti!

Kokouksessa join kaksi kuppia kahvia ja kieltäydyin kaikista leivonnaisista :)

Kokouksen jälkeen iltapalaksi menimme taas Mäkkäriin ja söin päivän toisen salaatin. Ja join paljon VETTÄ. Ei paha, vaikka olis voinut jäädä syömättäkin tuo salaatti... Mutta eipähän ainakaan tarvitse nyt mennä nälkäisenä nukkumaan :D