Väsyttää. Sieraimiini leijuu paahtoleivän tuoksu ja lapset sipaisevat reilusti voita sulamaan lämpimälle paahtoleivälle. Nuuhkin tuoksua ja mietin, että ennen saatoin vetää illalla tai aamulla ( tai päivällä! ) sisuksiini useita, jopa kymmenenkin paahtoleipää - reilulla sipaisulla voita!!

Nyt kamppailen itseni kanssa, lämmitän lapsille lisää leipää ja höylään juustoa päälle! Ottaisinko yhden itsekin? Tyydyn juustoviipaleeseen ( proteiinia? ) ja mittaan sekoittajaan puolikkaan annoksen täysmaitoa ja mansikkapirtelölusikallisen. Nam. Näillä eväillä nukuttaa paremmin ilman närästystä!! Viskaan perään vielä puolikkaan pienestä banaanista, joka jäi lapselta syömättä.

Mietin, mitä olisinkaan saavuttanut, jos olisin täysmaidon ( rasvaa jopa yli 4% ) sijaan käyttänyt pirtelöissä rasvatonta maitoa??? Luulen, että olisin saavuttanut enemmän stressiä ainakin, sillä jossain vaiheessa 50 lehmän omistajana ( tai oikeastaan jo aiemmin, kun lehmiä oli vähempi ) tein päätöksen, että maitoa en kaupasta kanna, jos ja kun vain omat lehmät sitä lypsävät!! Jos laihdun näin hitaammin, sitten laihdun, mutta mielestäni käsittelemättömän maidon hyödyt ovat rasvaisuuden haittoja isommat :)

Olen yllättynyt, miten paljon helpommin PAIDAT sopivat päälleni, samoin takit solahtavat paljon helpommin kiinni. Ostin tänään itselleni 5 kilon palkinnon ( vaikka se oli 100 grammaa vaille vasta ): himoitsemani El Naturalistan saappaat. Syy siihen, että ostin ne nyt, oli se, että niiden vetoketju meni kuin menikin pohkeista kiinni - viimeksi kun kokeilin samanlaisia, en saanut vetoketjua kiinni loppuun asti, ja silloin kengät jäivät ostamatta ( viime syksynä! ).

Tänään minulle mahtui eräs vanha farkkuhamekin, kun löysin sen vahingossa ja hetken mielijohteesta kokeilin päälle. Lisää vaatteita odottaa käyttäjäänsä, tuskin maltan odottaa! ( Tuo farkkuhame kyllä jää varmaan suureksi, mutta myydään se sitten pois! )