Oloni on innokas. Seuraan ohjetta tarkasti, kuulostelen oloani, oireitani. Makustelen vielä hieman hankkimaani pikayrttiteejuoman makua - ehkä seuraavaksi kokeilen jotain muuta kuin persikkaa, vaikka alas menee sekin.

Aamun aloitin tropiikin hedelmät-pirtelöllä jo ennen navettaan menoa, vaikka yleensä en syö silloin mitään. Navetasta tultua nappasin proteiinipatukan, joka yllätti maistuvuudellaan. Nutriletin ja Nutrifastin "kaikki tarvittavat ravintoaineet sisältävät ateriankorvauspatukat" kun nimittäin maistuvat ka-ma-lil-ta. Usko pois, että olen niitäkin kokeillut, useampaankin kertaan!

Vastoin tapojani otin matkaseuralaiseksi kylälle asioille puolen litran vesipullon, johon tankkasin uskollisesti pikayrttiteejuomaa, ja jota jopa muistin juoda asioilla rampatessani. Kotiin tultuani valmistin "oikean" aterian: salaattia ja pikkutilkassa oliiviöljyä paistettu maustamaton broilerinfilee. Mausteeksi riitti ruususuola. Join taas yrttiteejuomaa.

Äsken söin toisen proteiinipatukan ja join taas yrttiteejuomaa, jonka maku alkaa maistua vähintään siedettävältä - ja ehkä siitä opin myös tykkäämään. Myös ohjeenmukaiset puristeet on tullut nautiskeltua. Päivällinen on vielä edessä, ja se on sitten banaanilla höystettyä proteiinipirtelöä :) Iltapalaksi ehkä napostelen pakastimesta ilman sokeria pakastettuja mustikoita.

Tuomitse vaan! Niinkuin muutama on tehnytkin. Ehkä en tule syömään loppuelämääni proteiinipirtelöitä tai -patukoita, mutta tässä elämänvaiheessa katkaisudieetti on tarpeellinen. Kuka tuomitsee tupakoitsijan, joka käyttää riippuvuussuhteensa hoitoon nikotiinikorvausvalmisteita? Minä se sentään en kuitenkaan edes tupakoi, muuten vaan olen addiktoitunut syömään liikaa ruokaa...

ILTA: Nyt se iski ( klo 22.12 ). Se, että mitähän söis, ottaisko jotain, mitähän napostelis, työntäis suuhun, ottais, söis, pureskelis. Sokeriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Mitä söin. Pari murua paistettua naudan paistijauhelihaa. Nam. ( Joku isommista lapsista oli vissiin tehnyt jotain lämpimän voileivän täytteeksi tms. ) Ja sitten tein itselleni puolikkaan pirtelön, samaa trooppista hedelmää, jota olen koko päivän syönyt - ja joka ON hyvää! Nesteeksi laitoin - kaupassa tekemäni innovaation ( en ole varma, onko se jopa jossain ohjeessakin, en ole niin tarkkaan lukenut ) Valion hedelmämaitojuomaa, appelsiini-mangon makuista. Rasvaa 0%!! Tuli eksoottisen makeaa jopa ilman banaania tai muita lisukkeita. Tämän lisäksi juon ehkä myös hieman vettä :D Ai niin, söin myös puolikkaan pakasterasiallisen luomu ( tai ainakin melkein luomuja ) pensasmustikoita, pakastettu ilman sokeria. Toisen puolikkaan söivät lapsukaiseni, vaikka kuinka yritin itselleni pimittää koko rasiallisen ;)

Hetken kuluttua otan itsestäni ENNEN-kuvat peilin avulla ;) Pääsette järkyttymään :D Niin, ja hyvinvointiohjaajalta saamani vinkin mukaan mittaan läskiset ympärykseni nyt, ENNEN kaventumista! Jee.

Ei kai minusta näe, että into on korkealla?